Мъж загина на място на пътя Добрич – Варна

0
Сблъскали са се челно автобус и лека кола / Снимката е илюстративна
Сблъскали са се челно автобус и лека кола / Снимката е илюстративна Снимка: БГНЕС / Архив

40-годишен мъж е загинал, две жени са с опасност за живота след тежка катастрофа по пътя Добрич – Варна в района на с. Зорница.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна.

Около 00.05 часа по пътя ДобричВарна, малко преди отбивката за с. Зорница, 40-годишен водач на лек автомобил внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се в посока Варна автобус. Вследствие на пътното произшествие водачът на лекия автомобил – на 40 г., от Добрич, е загинал на място, 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на черепа, има опасност за живота ѝ.

56-годишният водач на автобуса, който също е от Добрич, е получил фрактури на таз и десен крак и контузии на глава и гръден кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му. Вследствие на катастрофата са пострадали и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса – 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, настанена е в болница с опасност за живота. Другите три пътнички – 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и контузия на глава, 49-годишна жена с контузии на гръден кош, коляно и глава, както и 59-годишна жена, с контузии на глава, гръден кош и поясна област, са настанени в болница, няма опасност за живота им.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари