Мъж уби с брадва собствената си майка

0
Убиецът вероятно няма да бъде изправен пред съда
Убиецът вероятно няма да бъде изправен пред съда

49-годишен мъж е убил с брадва собствената си майка в монтанското село Медковец. Убиецът е задържан, той е с психични отклонения, съобщиха от полицията. Жестокото престъпление е била извършено в нощта срещу сряда.

Призори жител на Медковец се натъкнал на улицата в близост до общинския пазар на окървавеното тяло на възрастна жена. Минувачът веднага подал сигнал в полицията и пристигналите криминалисти установили самоличността на жертвата - 79 годишната Люба Й.

В дома на бабата полицаите открили дрехите и обувките й. Следите на местопрестъплението категорично водели до сина на старицата Георги Л. Криминалистите установили, чет към 1 часа през нощта след скандал мъжът съсякъл майка си с брадва, нанасяйки й множество удари по главата и раменете.

След като жената издъхнала, убиецът завлякъл тялото й навън на около 50 м от къщата, върнал се и си легнал. Георги Л. е задържан и настанен в психиатричното отделение на болницата в Лом.

Според местни хора Георги имал душевни проблеми от десетина години и наскоро се завърнал от лечение. Разследването на зверското престъпление продължава. Според експерти, убиецът най-вероятно няма да бъде изправен пред съда.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари