Мъж цели с яйца протестиращите във Варна, те му отвръщат с камъни

3
Жителите на града се отправиха към един от офисите на ГЕРБ, който обстрелваха с яйца, домати и облепиха с тиксо, а пред вратата оставиха манекен, който първоначално се опитаха да „обесят” на външната лампа
Жителите на града се отправиха към един от офисите на ГЕРБ, който обстрелваха с яйца, домати и облепиха с тиксо, а пред вратата оставиха манекен, който първоначално се опитаха да „обесят” на външната лампа Снимка: БГНЕС

След вчерашния протест във Варна срещу правителството, който бе подкрепен лично от президента Румен Радев, и тази вечер десетки граждани излязоха по улиците, за да изразят недоволството си от случващото се в държавата, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна.

И тази вечер, преди да започне шествието, имаше дискусия между насъбралото се множество, в което хората обсъждаха събитията от изминалата вечер.

В рамките на дискусията бе коментиран и контрапротестът, който се състоя вчера и в който участие взеха кметът Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Хората бяха категорични, че няма да се откажат, докато не постигнат целите си, които са – оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Във Варна дори е започнала подписка с искане за оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

След като разговорите между протестиращите приключиха, те се отправиха на традиционното си шествие.

С развети знамена и възгласи „Оставка”, варненци поеха по централните улици на града.

Те преминаха покрай офиса на ВМРО, който обстрелваха с яйца и облепиха с торбички „Billa”, а след това стигнаха и до сградата на Областната администрация.

Преди това, обаче, възмутен варненец обстрелва с яйца протестиращите, а те му върнаха жеста с камъни.

След като подминаха сградата на Областната администрация във Варна, жителите на града се отправиха към един от офисите на ГЕРБ, който обстрелваха с яйца, домати и облепиха с тиксо, а пред вратата оставиха манекен, който първоначално се опитаха да „обесят” на външната лампа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари