Мъж се опита да удуши русенка

0
39-годишният бандит опитал да се скрие в блок "Родина", но полицаите са го задържали
39-годишният бандит опитал да се скрие в блок "Родина", но полицаите са го задържали

Русенски полицаи са задържали 39-годишен мъж след сигнал за нападение над жена в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 21 септември около 19:50 ч. във Второ РУ в Русе е получен сигнал, че в близост до гаражните клетки край блок "Родопи" в Русе жена е била нападната от мъж, който се нахвърлил върху нея и започнал да я души. При отиване на посочения адрес служителите от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ установяват на място пострадалата жена и млад мъж.

Жената разказала на униформените, че е била нападната в гръб от непознат за нея мъж, който започнал да я души, тя успяла да извика за помощ и на виковете й се отзовал младият мъж.

Притеклият се на помощ се развикал, при което нападателят я пуснал и се скрил в бл. "Родина". Така в първия вход на блока полицаите установяват и задържат Н.Д. на 39 години, известен на правораздавателните органи. Случаят е документиран от разследващите като е заведено бързо производство срещу Н.Д.

Случаят е докладван на прокуратурата и мъжът е задържан за срок до 72 часа с постановление на РОП, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари