Мъж се хвърли от мост в Бургаско

13
25-годишният Иван Европов е оставил предсмъртно писмо за близките си, с което се сбогува с тях
25-годишният Иван Европов е оставил предсмъртно писмо за близките си, с което се сбогува с тях Снимка: Фейсбук

25-годишният Иван Европов е оставил предсмъртно писмо за близките си, с което се сбогува с тях

Жестока трагедия с млад мъж почерни бургаския кв. Долно Езерово. 25-годишният Иван Европов е сложил край на живота си посред бял ден, хвърляйки се от моста край местността Ковач в късния следобед на съботния ден. За трагедията разказа приятел на бургазлията, цитиран от Флагман.бг.

Не е ясно каква е била причината отчаяният мъж да вземе това фатално решение, но е оставил предсмъртно писмо за близките си, с което явно се е сбогувал с тях.

Иван Европов е отишъл с лекия си автомобил – Опел до отбивката преди моста, в посока Малко Търново, и я паркирал. След това се насочил към най-високата точка на моста и скочил. Полетял е от 55 метра. Тялото му е намерено в река Велека. Заради височината е издъхнал веднага. Трупът е бил изваден от реката и откаран за аутопсия.

Днес е бил погребан в Гробищния парк на кв. "Долно Езерово".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    1
    Диляна
    и го паркирал (автомобила). Ало, редактора?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари