Мъж се бори за живота си след инцидент в Родопите

0
Намерен е в безпомощно състояние край хотел
Намерен е в безпомощно състояние край хотел Снимка: БГНЕС

Намерен е в безпомощно състояние край хотел

На 30.07.2023 г. около 07:30 часа е получено съобщение от 44-годишен мъж, че на същата дата около 07:00 часа от югоизточната страна до хотел, намиращ се в местността "Марецко", землище на с. Момчиловци, общ. Смолян, е намерен в безпомощно състояние и с рана на главата 34-годишен пловдивчанин. Това съобщиха от полицията в Смолян, предаде Фокус.

Пострадалият е приведен за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив с опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ- Смолян.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари