Мъж с расо крещя „анатема“ срещу ПП-ДБ пред президентството

3
Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството
Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството Снимка: БНТ

Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството

Кратък сюжет съпроводи връщането на изпълнения втори мандат от ПП-ДБ на “Дондуков 2”. Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството с крясъци “анатема” докато представителите на ПП-ДБ влизаха в сградата. Оказва се обаче, този човек не е случаен. Кой е Атанас Стефанов?

Селфита пред Кремъл, снимки на руския генерал Сергей Сурокин. Това е само една малка част от онлайн отпечатъка на Атанас Стефанов във Facebook.

Представя себе си като председател на гражданско сдружение Приятели На Русия и Православния Свят. Кандидат за депутат е от проруската партия МИР, както става ясно от профила му в социалната мрежа. За задържането си през Президентството съобщава сам, а освен това обвинява и “американската полиция в България”, която работи за “американските интереси и посолство”, пише FROG NEWS.

Самият Стефанов демонстрира близост с много политически лица, известни у нас, но и в Русия. Има снимки с говорителката на външно министерство на Москва Мария Захарова, с руската посланичка Елеонора Митрофанова. През 2022 г. мъжът публикува снимка с руския патриарх Кирил. Снима се и с Румен Петков от партия “Левицата”, която демонстрира проруски позиции.Партията по-късно се разграничи от Стефанов.

Стефанов е редовен участник в така нареченото “шествие за мир и суверенитет”, както и в забранения поход на “Безсмъртния полк”. Участва и в живата верига, образувана пред Паметника на Съветската армия в София. На 20 май се появява в шествието на “Възраждане” и русофилите, при което червена боя бе хвърлена по сградата на Европейската комисия.

През 2019 г. посещава икономическия форум в Санкт Петербург. Президентът Румен Радев е там по същото време и се среща с Владимир Путин. Същата година Стефанов е сред журналистите на годишната пресконференция на руския държавник, където му подарява икона. Представя се като част от несъществуващата агенция bulpress.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ваньо
    браво на този мъж, дано е успял да ги анатемоса.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари