Мъж преби жена в Дупница

0
Нападателят е нанесъл и прорезни рани на жертвата си
Нападателят е нанесъл и прорезни рани на жертвата си Видео: NOVA

Потърпевшата разказва, че той отдавна я заплашвал от ревност

Жестоко насилие над жена в Дупница. Тя разказва, че мъж, с който живеела допреди година на семейни начала я е нападнал с нож и я е пребил. Заподозреният е задържан. Жената отказва да разкрие самоличността си. Разказва ни, че мъжът отдавна я заплашвал от ревност. Миналия четвъртък няколко пъти идвал да я търси.

През деня издебнал удобен момент, качил се в апартамента и влязъл вътре. "И го гледам - той е на входната ни врата и тръгва срещу мен, държейки нож. Острието беше насочил срещу мен. Той се огледа и видя, че съм сама. И започна да ме удря", разказа пред NOVA потърпевшата.

Боят продължил над 10 минути. После мъжът си тръгнал. "Отидох до огледалото, защото усетих вкус на кръв в устата си. Когато се погледнах, видях, че едната ми буза е дълбоко срязана", посочва жената.

Тя веднага е била приета в болница, където се е наложило да ѝ бъдат направени няколко шева."Лекарите казаха, че животът ми е спасил 1 см. В смисъл 1 см по-надолу, ако ме е срязал, прерязва сънната артерия и умирам".

Двамата имат две деца, които не са били вкъщи по време на побоя. Редовно мъжът упражнявал насилие, като при един от случаите нанесъл жесток побой с бухалка. Въпреки това всеки път успявал да намери начин да се извини и да се прибере.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари