Мъж преби момченце на детска площадка

1
Полицаите са задържали насилника, който се барикадирал в дома си и заплашил със стрелба
Полицаите са задържали насилника, който се барикадирал в дома си и заплашил със стрелба Видео: bTV

Осемгодишно дете е жестоко бито от 65-годишен мъж в гълъбовското село Обручище.

Полицаите са задържали насилника, който се барикадирал в дома си и заплашил със стрелба. Открит е и негов незаконен арсенал, предава bTV.

На 31 юли без причина мъж напада момченце, което чака баба си на люлка на детската площадка. Посяга му с юмруци по главата. Намесата на възрастен човек наблизо спасява детето.

Идва, хвърля му очилата от главата, взема му телефона, тъй както си го е държал, удря го в земята, хваща го за мишниците - в земята, ей такава цицина, аз я видях даже”, разказа дядото на потърпевшото дете Димитър Желев.

При опит да бъде задържан от полицията, мъжът се барикадира в къщата си и заплашва да използва оръжие. Преговарят с него повече от два часа. След като го арестуват, откриват в къщата му незаконен арсенал – заредена руска винтовка, пет ракети за газово оръжие, въздушна пушка и дузина патрони 3-ти калибър.

След побоя, детето е със сътресение на мозъка и поне седмица ще остане под наблюдение. Образувано е досъдебно производство.

Нападателят е познайник на полицията. Има присъда "пробация" от 2011 г. заради хулиганство. В селото го описват като нападателен и агресивен човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари