Мъж почина след побой за паркомясто в София

1
Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е убит след спор за паркомясто и след забележка за одраскан автомобил
Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е убит след спор за паркомясто и след забележка за одраскан автомобил Видео: NOVA

Нападателят е бивш служител на ДАНС, който е бил по домашен арест

Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е убит след спор за паркомясто и след забележка за одраскан автомобил. Инцидентът е от столичния квартал „Красна поляна", предава NOVA. 

По информация на телевизията нападателят е бивш служител на ДАНС. До вчера той е бил под домашен арест. Въпросният мъж се карал редовно и заплашвал съседите си за паркирането пред блока. Всичко това споделят потърпевши в социалните мрежи. 

Причината за спора е драскотина по колата на починалия мъж. Колата на 47-годишния Велимир била повредена пред блока му. Семейството му разбира от съсед, че скандалът започнал пред жилищния блок. Той видял как двамата мъже се бият.

„Започнал е да го удря с ръце по лице, по главата. Съседът е слязъл от 8-ия етаж и опитал да ги разтърве. Мъжът ми е бил в много тежко състояние. Имаше кръв по стълбите, където се е държал за парапета”, разказва съпругата му Елена.

„Събудих се от силен шум, стана и видях баща ми окървавен на земята. Дишаше много тежко, устата му беше пълна с кръв. Това се случи вкъщи. Звъннах на линейка, която дойде след много дълго време”, разказва дъщерята на пострадалия Ана.

Семейството на Велимир няма представа какво се случва с нападателя му. Една от версиите за смъртта на мъжа е, че е получил инфаркт, тъй като е бил в лошо здравословно състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари