Мъж оцеля по чудо, след като го блъсна влак в Старозагорско

1
От ОДМВР - Стара Загора потвърдиха, че блъснатият мъж е жив и му е оказана медицинска помощ
От ОДМВР - Стара Загора потвърдиха, че блъснатият мъж е жив и му е оказана медицинска помощ

От ОДМВР - Стара Загора потвърдиха, че блъснатият мъж е жив и му е оказана медицинска помощ

Сигналът за ударен от влак човек между спирките Еленино и Християново на железния път Стара Загора - Пловдив е подаден тази сутрин в 8:25 часа от кантонер, който при обход на участъка открил край релсите мъж в безпомощно състояние на около 500 метра западно от спирка Еленино. На място на мъжа, който е жив, е оказана медицинска помощ, потвърдиха от пресцентъра на ОДМВР в Стара Загора, предаде 24 ЧАСА.

Пострадалият е на видима възраст около 23-24 години, разказват в близкото до Стара Загора село Еленино. Кметът на селото Съби Димов сподели, че според разкази на местни непознатото момче било свалено на спирката в Еленино от кондуктора на преминаващ влак, тъй като нямало пари за билет. Казало, че пътува за Казанлък, не е местно.

След като останало на спирката, момчето вероятно е решило да продължи пеш по релсите и било ударено от преминаващ влак. На това място линията е двойна и непознатият се е движел встрани, което обяснява, че не е убит веднага при удара с влака. По-вероятно е нещастен случай, а не опит за самоубийство.

Засега няма отговор на въпроса дали човекът не се е объркал, тъй като, ако е пътувал за Казанлък, е логично да тръгне към Стара Загора, а по-късно той бил намерен в обратната посока.

Не е изключено и да е бил дрогиран, но засега няма повече информация по случая заради днешния почивен ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари