Мъж открадна 8 стола от лятна градина на русенско заведение

0
Щетите са стойност около 1000 лева
Щетите са стойност около 1000 лева

Заведението се намира на улица "Муткурова"

Служители на Първо РУ са установили мъж, извършил кражба от лятна градина на заведение в Русе.

За престъплението е постъпил сигнал на 22 май т.г. от управителя на обекта, намиращ се на ул. "Муткурова", който е заявил, че кражбата е извършена в нощта на 18 май т.г. Липсвали пет метални и три дървени стола - всичко на обща стойност около 1000 лева. По случая е регистрирана проверка по описа на Първо РУ.

При проведените оперативно-издирвателни действия, като автор на посегателството е установен 49-годишен мъж от Русе. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари