Мъж от село Мечка загина при трудова злополука в Разградско

2
62-годишният работник е бил затрупан от свлякла се земна маса при изкопни работи в землището на разградското село Ушинци
62-годишният работник е бил затрупан от свлякла се земна маса при изкопни работи в землището на разградското село Ушинци Снимка: БГНЕС

62-годишният работник е бил затрупан от свлякла се земна маса при изкопни работи в землището на разградското село Ушинци

Работник загина при трудова злополука в землището на разградското село Ушинци, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград.

62-годишният служител на фирма, наета да достигне до тръбопровод на "Биовет", е бил затрупан от свлякла се земна маса при изкопни работи.

Загиналият е родом от село Мечка, община Иваново, област Русе.

За случая са уведомени Окръжна прокуратура - Разград и Инспекцията по труда. Образувано е следствено дело. Предстоят разпити на свидетели, изискани са строителните книжа на обекта, назначена е съдебно – медицинска експертиза.

Продължават огледите на място с цел да изяснят обстоятелствата и причините, довели до трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари