Мъж от Полско Косово хванат да шофира мъртво пиян

1
Уредът отчел положителен резултат от 2,53 на хиляда в издишвания въздух. Случаят е документиран от униформените и материалите по него предадени на разследващ полицай
Уредът отчел положителен резултат от 2,53 на хиляда в издишвания въздух. Случаят е документиран от униформените и материалите по него предадени на разследващ полицай Снимка: БГНЕС/архив

Две бързи производства са образувани срещу пияни и дрогирани шофьори в Русе

На 3 януари на ул. Г.Димитров в с. Полско Косово, от служители на РУ-Бяла е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, при която като водач е установен 32-годишен мъж от гр. София. При извършване на проверката от автомобила се е носела миризма на алкохол, поради което водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство.

Уредът отчел положителен резултат от 2,53 на хиляда в издишвания въздух. Случаят е документиран от униформените и материалите по него предадени на разследващ полицай. Образувано е бързо производство по описа на РУ - Бяла, срещу 32-годишния, за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

На 1 януари около 15:00 часа при проверка от служители на Първо РУ и сектор Пътна полиция, в гр. Русе на ул. Ген. Кутузов е бил спрян и проверен лек автомобил „Фиат“. Колата управлявал 36-годишен мъж. При проверка за употреба на наркотични вещества с техническо средство е констатирана положителна реакция за канабис и метамфетамин.

Мъжът е отказал да даде биологична проба за последващ анализ в медицинско заведение. По случая е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари