Мъж преби майка си и жена си в Пиргово

3
Полицаите са открили наркотици в дома му
Полицаите са открили наркотици в дома му Снимка: МВР / архив

Полицаите са открили наркотици в дома му

Вчера около 11:40 часа е постъпил сигнал за домашно насилие на адрес в село Пиргово, Русенско.

На място е изпратен екип на РУ – Две могили. Според заявеното от потърпевшите 32-годишен мъж бил нанесъл удари с ръка в областта на лицата на жената, с която живее и на майка си. Полицейските служители са установили тримата на адреса. Сигналът е документиран от полицията, като по случая е започната проверка по описа на РУ – Две могили с оглед изясняване на престъплението, съобщиха от полицията в Русе.

Двете жени са отказали медицински прегледи.

На 32-годишния мъж е съставен предупредителен протокол.

В хода на полицейските действия на място станало още ясно, че 32-годишният мъж има наркотици. Той предал на полицаите 2 бр. прозрачни найлонови пликчета, съдържащи зелена тревна маса, както и устройство за обработка на тревата - гриндер, които държал в личния си автомобил. На тревната маса е извършен полеви тест, който реагирал на "канабис".

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ - Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До 3
    Па вземи и пробвай ти, ще вика той наред кой бил наркоман и кой не. Ти ако беше наркоман щеше да си по-полезен за останалите, бе, куче! Наливай си ракията и бъркай манджата, безполезник.
  • -1
    7
    Sтанко
    Този е от нашите рушлямисти! Като удари едно шише водка и вика "Фак Еврогея, Вива РуZZшлямиа". Жените и орките не са на почит, да ходят на фронта!
  • -4
    6
    Бай Ставри
    Истински патриот от Вгъзраждане
  • 1
    5
    .......
    Точно боя ще оправи тези наркомани мръсни!!!!! Обществото нищо не правело!!!!! Абе,какво общество, смилаш го от бой и това е!!!!! Изверги!!!!
  • 3
    4
    Потърпевш
    Един от най-старите и ефективни методи на възпитание е боят. Биеха полицаи, милиционери, родители, учители и т.н. и резултатите бяха много добри. Възпитанието с бой се основаваше на болката която получава нарушителят на реда в училище, общество, семейство и т.н. и и изпитването на това неприятно чувство-болката ти напомня, че ако повториш това което си направил ще я получиш отново което е възпиращо да го направиш отнов. Говоренето, че не е хубаво това което правиш често не даваше резултат, но боят оставяше дълбоки следи в съзнанието и да го повториш лошото беше изключително рядко. Та колкото по-здрав бой прилагаха възпитателите, толкова по-добри резултати даваше боя сред населението и особено по-младите. Та в конкретния случа, тоя мъж е искал да превъзпита жена си и майка си, които са му вдигали кръвното и той е приложил боят-болката да постигне възпитателен ефект.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари