Мъж опитал да изнасили 64-годишната жена, бие дядото и отмъква 25 лева

0
Прокуратурата  е описала изнасилването като особено тежък случай, който останал недовършен поради независещи от извършителя причини
Прокуратурата е описала изнасилването като особено тежък случай, който останал недовършен поради независещи от извършителя причини

В Русенския окръжен съд предстои да се насрочи дело срещу 31-годишен за нападение на възрастно семейство в дома им, става ясно днес от публикация на вестник "Бряг". Обвиненията на прокуратурата срещу К.Х. по случая са за общо 6 престъпления от 20 до 21 февруари тази година.

Според обвинението, след като употребил сила, мъжът влязъл през нощта в къщата на старците в русенско село и опитал да изнасили 64-годишната жена. Прокуратурата  е описала изнасилването като особено тежък случай, който останал недовършен поради независещи от извършителя причини.

Другото обвинение срещу него гласи, че чрез сила и заплашване, мъжът извършил действия  с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление и го удовлетворил по отношение на пенсионерката. Списъкът с обвинение продължава с кражба на 25 лева от съпруга, като при отнемането им нападателят нанесъл средна телесна повреда на дядото - счупена му е лявата лакътна кост, което трайно затруднило движенията му за повече от 30 дни.

31-годишният насилник ще отговаря пред съда и за това, че на 2 пъти противозаконно лишил от свобода жената и мъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари