Мъж ограби църква в Русе

0
22-годишният мъж е откраднал пари от продажбата на свещи и от кутия за дарения в храм "Всех Святих"
22-годишният мъж е откраднал пари от продажбата на свещи и от кутия за дарения в храм "Всех Святих" Снимка: БГНЕС

22-годишният мъж е откраднал пари от продажбата на свещи и от кутия за дарения в храм "Всех Святих"

Служители на Първо РУ са установили мъж, откраднал пари от църковен храм в Русе. На 22 декември в Първо РУ е получен сигнал от домакина на църковния храм "Всех Святих" в Русе за извършена кражба на средства от продажбата на свещи и от кутия за дарение в храма. Отнетата сума е посочена в размер на около 50 лева.

По сигнала е образувана проверка и в хода на работата по преписката при проведените оперативно-издирвателни действия, като извършител на деянието е установен 22-годишен мъж от Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    БПЦ би трябвало
    да му прости. Жан Валжан също откраднал няколко сребърни вилици от епископа който го приютил и нахранил и когато инспектор Жавер го хваща и го закарва при епископа той вместо да го предаде му дава и останалите прибори с думите-" Ти синко забрави и тия прибори!" с което го оневинява и Жавер го пуска. По-късно Валжан разбира за това действие на епископа , търси го да му върне откраднатото но не го намира. Започва бизнес и става защитник на бедните.
  • 0
    11
    до 3
    Ами хайде вървете я съборете и нея като ПСА, нали комундели са я построили и нея?!? Аз не виждам с какво толкова се различавате от тях, че и лидерите ви са комунделски отрочета!
  • 5
    10
    до вярващия 3
    Ти даже името на църквата не знаеш- то не е "свят светих" а „Всех Святих“, превод от църковнославянски - „Вси Светии“. Няма лошо място да се помолиш на Бога, освен ако си „ПП християнин"! Сигурно няма да влезеш и в църква реставрирана от Турхут Исмаил - турчин, който реставрира 6 църкви и отля камбана! С две думи, ти си по-християнин от нас, така ли?!?
  • 1
    9
    Пленчо Мелфкоф
    Е тази чърква я събориха Другарите на Дедо. Па я съм черкован на Дедо си, ама съм се пръкнал у Либията. Абе мръсна комунистическа дрисня съм, ама добре, че господжа Васцилена Пън Кова ме светна за удоволствията в секса. Сега опрашвам крито от нея новите колежки. И камерата в кабинета ми е изключена, че от как ме фана жената, направо ми разказа играта. Та затова съм жител на село Х(ч)уй Петльово.
  • 17
    8
    психолог-педагог
    Кражбата е липса на цивилизация. Диваците така правят. Който разбрал - разбрал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари