Mъж наръга минувач в гърлото с викове: Това е заради Сирия

0
Mъж е налетял на двама души с викове "Това е за Сирия", наръгвайки един от тях с нож в гърлото
Mъж е налетял на двама души с викове "Това е за Сирия", наръгвайки един от тях с нож в гърлото

Нападение, станало около 7 ч. местно време в английската столица, вдигна на крак полицията.

На жп спирка Лейтънстоун в Източен Лондон мъж е налетял на двама души с викове "Това е за Сирия", наръгвайки един от тях с нож в гърлото. Нападението е станало в сградата на самата жп гара, става ясно от клипове на хора, станали очевидци на инцидента. Свидетел на случката написа в социалната мрежа, предаде Канал 3.

"Бях на гарата в Лейтънстоун , имах уговорка да се срещна на вечеря с колегите. Както си вървях, видях една тълпа хора да тичат, но ги игнорирах и продължих напред, защото бързах за влака. В следващия момент видях нещо, което дори не можех да повярвам - мъж с нож и още един мъж, който сякаш беше мъртъв, лежеше на пода.

Бях толкова уплашена, че инстинктивно побягнах, за да си спася живота. Около 10-15 униформени пристигнаха на мястото и арестуваха въоръжения мъж"

Докато го водеха той крещеше "Това става като се подигравате с майка Сирия, ще се пролее кръвта и на вашите хора!"

Друг потребител в Twitter публикува смразяващо видео от местопрестъплението. Все още не е ясно какво е състоянието на жертвата, но по всичко личи, че нападението е било извършено с особена жестокост.

Припомняме ви, че само преди три дни след 10-часово беседване британският парламент одобриучастието на страната във въздушните удари в Сирия. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари