Мъж катастрофира с мотопед в центъра на Щръклево

0
45-годишният мъж се качил на мотопеда след употреба на алкохол
45-годишният мъж се качил на мотопеда след употреба на алкохол

45-годишният мъж се качил на мотопеда след употреба на алкохол

На 19 ноември около 13:55 ч. в РУ - Бяла е получено съобщение за катастрофа в централната част на село Щръклево. Изпратеният на място екип на РУ - Две могили е установил катастрофирал мъж на 45 г., управлявал мотопед с педали. Изяснено е, че по време на движение мъжът е загубил управление над двуколесното превозно средство и е паднал на земята. Той е бил транспортиран от екип на Спешна помощ до УМБАЛ "Канев" в Русе, където след направени прегледи е освободен за домашно лечение.

При проверката за употреба на алкохол на 45-годишния мъж е установена концентрация от 1,18 промила в издишания въздух. На шофьора са съставени два акта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари