Мъж извади нож в заведение в Русе

4
Клиентът ранил управителя, който го помолил да напусне, защото нарушавал реда
Клиентът ранил управителя, който го помолил да напусне, защото нарушавал реда

Клиентът ранил управителя, който го помолил да напусне, защото нарушавал реда

Полицията е задържала 50-годишен, след сигнал за ранен мъж с нож в русенско заведение. На 1 януари около 08:22 часа, чрез телефон 112, в ОДМВР - Русе е получен сигнал за мъж пострадал с порезна рана в заведение на ул. "Муткурова" в Русе. За изясняване на случая са изпратени служители на Първо РУ. Установено било, че е пострадал управителя на заведението – мъж на 34 г. Той бил ранен с нож от посетител, който бил поканен от него да напусне заведението и да не притеснява останалите, както и да не нарушава обществения ред.

След инцидента извършителят бил избягал в посока към центъра на града, а потърпевшият откаран в болницата с порезна рана в областта на врата, където му е оказана медицинска помощ и е освободен. При последвалите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите на Първо РУ са установили и задържали посоченият като извършител /мъж на 50 г./ на ул."Алеко Константинов" в Русе. Започнало е разследване по случая, като е образувано бързо производство и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Спомени
    Преди доста години Иван Добрев /вече покойник/ беше забранил да се обслужват цигани в заведенията му. Нещо като "клубове за членове" бе направил. Та стана един панаир. Но тепърва ще разбираме колко силно е бил прав.
  • 0
    9
    Аз
    А някой да не е очаквал калашник да извади?
  • 16
    8
    Стефчо Русенлията
    Браво много успешно върви Социалната интеграция на малцинствата!
  • 14
    7
    Гинчо Василев
    Изроди
  • 18
    6
    Александър Ангелов
    Mангасари.В Русе е пълно с мангасари които не могат да се бият а вадят ножове.Типично по цигански се е саморазправил.Манго като е сам е страхлив и не смее нищо да каже.А когато събере цялото си племе вече става Супермен!Как ще седнеш на заведение с нож ве Ами да беше вземал и една брадва с тебе да си я държиш между краката.Егати простите цигани.Ти на заведение ли отиваш или на война.Що за примитивни дивани сте Вие циганите?Не мога да ви разбера.А ако беше го заклал че и избягал от местопрестъплението този боклук.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари