Мъж издаде познат, седнал мъртво пиян зад волана в село Николово

8
51-годишният мъж отнесе 3 акта и един фиш
51-годишният мъж отнесе 3 акта и един фиш

51-годишният мъж се оказал и без книжка, с прекратена регистрация и без годишен технически преглед на автомобила

На 10 февруари около 23:00 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР – Русе е подаден сигнал за пиян водач в село Николово. Изпратените на място полицейски служители от Второ РУ са установили двама мъже на 25 и 51 години.

По-младият обяснил на униформените, че пътувайки към селото е забелязал лек автомобил "Ауди" да криволичи по пътя и на влизане в селото дори му сякъл пътя, а после му дал знак и спрели на отбивка, където разпознал мъжа зад волана и усетил, че силно лъха на алкохол, освен това говорел завалено, при което веднага е сигнализирал на 112, съобщиха от полицията в Русе.

51-годишниятмъж е признал пред служителите, че е пил. Последвалата проба с техническо средство е показала резултат от над 2 промила в издишания въздух. След справка е изяснено още, че мъжът е неправоспособен водач, а управляваният от него автомобил "Ауди" е с прекратена регистрация и без годишен технически преглед.

За констатираните нарушения са съставени 3 акта и един фиш. Мъжът е конвоиран до болницата, където е дал кръвна проба за химическо изследване. Резултатът от изследването е показал концентрация на алкохол в кръвта на водача от 2,66 промила.

По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Браво
    Много добре е направил човека а сега най тежкото възможно наказание.
  • 3
    4
    Дсеррррр4444
    Доживотен затвор и без книжка!!!!Изрод,убиец на пътя!!!!Как не се е забил в едно дърво,че да го няма!!!!
  • 10
    3
    Катаджията
    Като прочетох заглавието първоначално си помислих, че пияния шофьор е Пенчо Милков, но после вече разбрах, че не бил той.
  • 41
    2
    Абе как пишете
    Вместо " издаде познат" можехте да напишете " вероятно предотврати " тежък пътен инцидент. Така написано, изглежда, че младият мъж е доносник или предател. Господа журналисти, подбирайте си по-внимателно думите, че сте смешни.
  • 23
    1
    Pyce
    100% убиец на пътя. БЕЗ КНИЖКА ДОЖИВОТ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари