Мъж и дете от Кърджали загинаха при пожар в Германия

0
Тежкият инцидент се е случил в жилищна сграда в град Офенбах
Тежкият инцидент се е случил в жилищна сграда в град Офенбах

Тежкият инцидент се е случил в жилищна сграда в град Офенбах

Тежка трагедия се е разиграла в германския град Офенбах. Двама души, сред които и дете, са загинали, други са в тежко състояние след като пожар обхвана жилищна сграда.

Жертвите са от Кърджали. Те са част от петчленно семейство, работещо в Германия. Фамилията-мъж, съпругата му, дъщерята, зетът и внукът, живеели в кооперацията, информира 24rodopi.com.

Многоетажната жилищна сграда била обхваната от пламъци във вторник вечерта. На място огнеборците откриват загинал човек, петима са евакуирани в тежко състояние, сред тях и дете, посочват местните медии. През нощта в болницата умира и детенцето.

Все още не са напълно ясни причините за пожара и мястото, където е избухнал. Според първоначалните констатации на полицията, сградата, която се използва както за стопански, така и за жилищни цели, бързо е била обхваната от пламъци, като те са стигнали до покрива.

В сградата са живели над 30 души. Пожарната е успяла да предотврати разпространението на пламъците към околните сгради и да овладее огъня. Няколко околни улици трябваше да бъдат затворени, за да поемат мащабни операции на пожарната, спасителните служби и полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари