Мъж е взривен от мина на плажа в Одеса

0
Местните власти забраниха плуването в района
Местните власти забраниха плуването в района

Жителите на украинския регион Одеса са предупредени да избягват крайбрежните зони

Жителите на украинския регион Одеса са предупредени да избягват крайбрежните зони заради опасността от поставяне на мини от украинската армия.

Но тези предупреждения очевидно не са достатъчни, пише Mirror.

А именно на шокиращо видео, което пристига от Одеса, се вижда как мъж плува в морето, а няколко мига по-късно е взривен от мина. По-късно тленните останки на съпруга са отведени на брега, където жена му, синът и приятелят му са в шок, пише Евроком.

Местните власти забраниха плуването в района.

Полицията призовава жителите и гостите на Одеска област да спазват стриктно правилата на извънредното положение: не отивайте в черноморската охранителна зона, не плувайте в минирано море. Днес пренебрегването на правилата за безопасност от семействата в Донецка област доведе до трагични последици. Докато плува в морето в едно от селата в Одеска област, експлозия на неизвестен предмет уби 50-годишен мъж пред очите на съпругата, сина и приятеля му. „Строгите забрани на бреговата линия и плуването в морето са животозастрашаващи мерки за безопасност“, се казва в изявление на полицията в Одеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Гюро
    Хубава му работа ама усраинска му работа. Сами ще се самоизтрепят тея фанатици!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари