Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа

1

Вчера към 17.00ч. на Обходния път на граца Враца при разклона за с. Костелево катастрофира, лек автомобил ”Мицубиши Галант” управляван от Л. Т. на 40 години от с. Костелево, който навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска с товарен автомобил ”Ман” управляван от 58-годишния Ц. Н. от Мездра.

По данни на очевидци, лекият автомобил отскача от неравност на пътя, шофьорът не успява да овладее колата и се врязва челно в камиона, предаде MediaNews.bg.

Шофьорът на леката кола е с опасност за живота и е настанен в интензивното отделение на МБАЛ „Хр. Ботев“ - Враца. Пътничката в ”Мицубиши"-то Й. Д. на 28 години от София е настанена в Многопрофилната болница във Враца без опасност за живота. Пострадали са и две малолетни деца на 7 и 2 години, които са в болница без опасност за живота.

Водачът на камиона Ц. Н. е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство Алкотест Дрегер, който е отчел 0,00 промила.

Шофьорът на лекия автомобил не е изпробван с техническо средство поради физическа невъзможност, взета му е кръвна проба за лабораторен анализ.

Образувано е досъдебно производство по описа на РУ - Враца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари