Мъж е с ампотиран крак, след като беше пометен от ТИР

1
48-годишният е ударен от камион, докато разговаря с полицаи
48-годишният е ударен от камион, докато разговаря с полицаи Снимка: БНТ

48-годишният е ударен от камион, докато разговаря с полицаи

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ. Има опасност за живота му. 23-годишният мъж е с травма на гръден кош, а 25-годишният шофьор е с контузия на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът, цитиран от БНТ. Друга тежка катастрофа имаше на автомагистрала "Тракия" вчера.

Снимка: БНТ

От самокатастрофирала кола, заради спукана гума, в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

Общо седем души са пострадалите при двете пътните произшествия на АМ "Тракия" вчера. Всички те са са приети в Спешно отделение, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    4
    фостата
    афтура е сас ампотиран мозаг.
  • 12
    3
    русенец
    А ченгетата къде са разговаряли с човека? На платното ли? Как са обезопасили произшествието, предполагам, че затова са били изпратени най-вече. Няма ли кой да обучи тези наши полицаи за какво са на пътя? В градовете ще ми пускали ченгета с автомати,1 че да сме се чувствали по-сигурни. А по пътищата? Там някое тъпо ченге ще ни спре където му е кеф и с това може да ни убие.:( Баси тъпата държава!
  • 17
    2
    colibri
    Господин Симеонов, поправете думата АМПОТАЦИЯ, която правилно се изписва като АМПУТАЦИЯ! Предполагам, че това е неволна грешка, която може да се поправи. 😊
  • 14
    1
    Простаци
    Всеки ден се убеждавам, че по- просто племе от журналята няма!!! АМПУТИРАН, не АМПОТИРАН.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари