Мъж без книжка е откраднал три коли за два дни в Търговище

0
След като е изкарал в ареста 24 часа, веднага е хванат и с наркотици
След като е изкарал в ареста 24 часа, веднага е хванат и с наркотици Снимка: iStock

Автомобилите са намерени, изоставени и отключени на различни места в града

22-годишен мъж без книжка е задържан по подозрение, че е откраднал 3 коли за 2 дни, съобщиха от ОД МВР - Търговище. Според полицията мъжът е откраднал и мъжка чанта с намиращи се в нея документи, 160 лева и други вещи, от паркиран автомобил в центъра на града.

Говорителят на Дирекцията Ани Кръстева обясни, че престъпленията са извършени на 19 - 20 септември. Автомобилите са намерени, изоставени и отключени на различни места в Търговище.

Заподозреният е задържан в РУ - Търговище.

След изтичане на 24-часовата му мярка за задържане, при полицейска проверка днес около 01:30 часа в центъра на областния град, е установено, че мъжът държи у себе си 0,58 метамфетамин, който е иззет от властите.

Задържан е отново в РУ - Търговище. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари