Мая Манолова влезе в схватка с охраната на Марешки

1
Заместник-председателят на НС си е изпратил охраната да гони граждани, заяви лидерът на Изправи се бг
Заместник-председателят на НС си е изпратил охраната да гони граждани, заяви лидерът на Изправи се бг Видео: Bulgaria On Air

Протест срещу Веселин Марешки заради подкрепата му за промените в Конституцията и концесията на плаж "Кабакум 2“ край Варна.

Демонстрантите попитаха лидера на "Воля“ дали отдаването на ивицата е цената за подписа му под Основния закон. Същия отговор поиска да научи и Мая Манолова, която посети фитнеса на Марешки на плажа "Кабакум“, предава Bulgaria On Air.

Веселин Марешки и съпартийците му в парламента положиха подписите си под Конституцията след преговори с ГЕРБ и въпреки предварителната заявка, че няма да подкрепят предлаганите промени. Днес в разговор с протестиращи Марешки обясни обрата в позицията си.

"Защото няколко дни преди това президентът Радев каза, че има много хубава Конституция - слънце. Той има много хубав кабинет подготвен, много хубава Конституция, но ние не сме ги виждали", каза Марешки.

В своето изявление вчера президентът съзря търговия с Основния закон в замяна на концесията на плаж "Кабакум 2“ край Варна – отдаден на бивш депутат на "Воля“ за 20 години.

Няколко часа по-късно в схватка влезе и Мая Манолова – с охраната на Марешки на фитнеса му до плажа "Кабакум 2“. "Марешки феодалът ли е на този плаж? Аз мога ли да стоят тук? Заместник-председателят на НС си е изпратил охраната да гони граждани, заместник-председател на НС", каза Манолова.

Лидерът на "Воля“ отрече да е търгувал подкрепата си за новата Конституция. "Аз не се натискам за никакви постове. Аз правя милиард и половина. Никакви клонове не ме интересуват, други ги интересуват клоновете и кокалите, които сега агресират и искат да вземат кокала. Аз мога и да не се кандидатирам, мога и сега да си подам оставката. Спира ме, че другите няма да го направят ", категоричен бе Марешки.

Веселин Марешки призна, че е положил подписа си под Конституцията, въпреки че не е запознат с предлаганите от ГЕРБ промени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари