Мая Манолова иска референдум за 3-ти март

1
Събраха 10 000 подписа
Събраха 10 000 подписа Снимка: Facebook / Мая Манолова

Събраха 10 000 подписа

Утре (16.12.2023 г., събота) от 11:00 ч. гражданската платформа Изправи се.БГ ще предаде още 10 хил. подписа за провеждане на национален референдум за запазване на 3 март като национален празник, съобщиха от там.

Предаването на подписите ще се състои пред Паметника на Цар Освободител. Също така председателят на гражданската платформа Мая Манолова ще даде последна информация за развитието на делото срещу премахването на Паметника на Съветската армия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    89g11g24g xxx
    Daa11g24g xaaa😹💘💀👀🥰😗💙🤥👎🔥😹💔🤯🤓🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🥶🤥💥🤤😙🤥🖤🖤🤤🤤🤤🤤🤤😭👻😭👻🥲😇💀👀💀👀🤓🕳️🕳️🕳️🕳️👍👍👍👍🙃🙃🥲🥲🤯🤯🤯🤓🤓🤓🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🖤🖤🖤💩💩💩🙃🙃❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🧡🧡🧡🤍🤍🤍😭😭😭🤤🤤💥🔥🔥🔥🔥🔥😷😷🔥🔥🔥🕳️🕳️👀👀👀🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🤓
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари