Мая Манолова гостува в телевизията на Слави Трифонов

0
Мая Манолова гостува в премиерното издание на предаването "Студио Хъ"
Мая Манолова гостува в премиерното издание на предаването "Студио Хъ" Снимка: Investor Media Group

Да, аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха в лицето на Борис Бонев (бел. ред.) - независимия кандидат, който влезе като общински съвет в местния парламент за следващите четири години.

Това заяви Мая Манолова в премиерното издание на предаването "Студио Хъ" в телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ.

Манолова беше първият гост на телевизията на Слави Трифонов.Тя се оплака от резултата на балотажа, на който изтърва кметския пост за София.

В ефир Манолова показа недействителни бюлетини и за пореден път изтъкна, че ГЕРБ са купували гласове не само в ромските махали, но и в много други секции в столицата.Не съм молила, не съм казвала да се гласува за мен, хората просто го направиха - за промяната, опдчерта Манолова.

"Идеята беше смяна на модела. Молелът, заради който всеки ден дишаме мръсен въздух, няма места за децата ни в яслите и детските градини и т.н.", каза тя.Аз видях страха в очите на ГЕРБ, че могат да изгубпт София. Тази власт те я браниха по време на цялата кампания, каза Манолова.

Манолова призова хората да забележат едноличната власт, на която ставаме свидетели в последната година,

Ще продължа да се боря за промяната и за демонтиране на този модел на управление, но ще го правя от граждански позиции.И този път има много бюлетини, които се водя сгрешени, заяви водещият на предаването и зам.-председател на партията "Няма такава държава" Тошко Йорданов.В премиерното издание той спомена, че тези грешки се допускат заради липсата на електронно гласуване, за което съмишлениците на Слави обявиха, че ще се борят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари