Мая Манолова е отвратена от предизборната кампания

0
Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта
Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта Снимка: БГНЕС

Отвращение от провеждането на предизборната кампания изрази кандидатът за столичен кмет и доскорошен омбудсман Мая Манолова.

"Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова ниско", написа тя във "Фейсбук".

Припомняме, че тазсутрешното участие на Манолова в bTV започна отново с темата за посещенията ѝ при фризьор, на което тя отговори, че това е обидно за гражданите и изрази надежда кампанията да не протече по този начин, припомня News.bg.

Проблемите на гражданите не са леви или десни, припомни тя.

Премиерът Бойко Борисов също взе отношение по темата за подлите методи срещу конкуренти тази вечер. Той написа във "Фейсбук", че осъжда подобни действия, защото сам е бил атакуван по подобен начин.

Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам, гласи цялата публикация на премиера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари