Маурицио де Лучия: Месина Денаро никога не е бил единственият лидер на сицилианската мафия

1
Когато полицаите го задържали, мафиотският бос е носел часовник на стойност 35 000 евро
Когато полицаите го задържали, мафиотският бос е носел часовник на стойност 35 000 евро Снимка: АП

Главният прокурор на Палермо разкри, че през последните три десетилетия той се е укривал в различни райони на Италия

Матео Месина Денаро, италианският мафиот, арестуван след 30 години бягство, "никога не е бил" единственият лидер на сицилианската мафия, заяви главният прокурор на Палермо Маурицио де Лучия, цитиран от Ройтерс и БТА.

Де Лучия съобщи пред медиите, че през последните три десетилетия Месина Денаро се е укривал в много райони на Италия, като последно е бил в Сицилия.

Когато полицаите го задържали, Месина Денаро носел часовник на стойност 35 000 евро, добави на същата пресконференция генерал Паскуале Анджелозанто от специалното подразделение на италианските карабинери, което се бори с тероризма и организираната престъпност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари