Математик: В Европа сме на пето място по смъртност от COVID-19, а лъжат, че сме първи в света

0
В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи, заяви  проф. Михаил Константинов
В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи, заяви проф. Михаил Константинов

"В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи."

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ математикът проф. Михаил Константинов. Даде пример, че в Европа сме на пето място по смъртност от COVID-19, а лъжата е, че сме първи в света.

Критикува начина, по който е съставена последната Централна избирателна комисия. Определи го като манипулация и "майсторска лъжа". Коментира, че резултатите от изборите са такива, каквито са.

Има една етика, която трябва да се спазва. Допълни, че не е обиден от отстраняването си от "Информационно обслужване".

Отчете, че службата е обработила от 2003 година досега резултатите от 30 национални избори и референдуми. Срещу нашата работа няма нито едно възражение за 18 години, заяви Константинов.

600 000 души по-малко са гласували на 11 юли спрямо 4 юли. Къде изчезнаха тези хора, заяви Константинов. Коментира две от предимствата на машините - няма недействителен вот и по-бързо се отчитат резултатите. Допълни обаче, че в Европа само в град Брюксел гласуват единствено с машини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук