Матей Матев оглави Фонда за гарантиране на влоговете в банките

0
От март 2019 година Матев заема длъжността председател на Фонда за гарантиране на влоговете в банките
От март 2019 година Матев заема длъжността председател на Фонда за гарантиране на влоговете в банките Снимка: Economic.bg

От март 2019 година Матев заема длъжността председател на Фонда за гарантиране на влоговете в банките

Служебното правителство прие решение, с което определи Матей Матев за председател на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете в банките за нов 4-годишен мандат, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Матей Матев е магистър по право от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и има дългогодишен опит в областта на облигационното, търговското и вещното право, приватизацията, чуждестранните инвестиции и ценни книжа, както и процесуалното представителство по търговски, административни и граждански съдебни спорове. От март 2019 г. Матев заема длъжността председател на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Фондът за гарантиране на влоговете в банките е юридическо лице, създадено със Закона за гарантиране на влоговете в банките и действащо от януари 1999 година. Дейността на ФГВБ е насочена към поддържане стабилността на банковата система и доверието на обществеността в нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари