Масови кражби от кафеавтомати в Русе

0
Регистрирани са четири разбити улични автомати за кафе
Регистрирани са четири разбити улични автомати за кафе

Регистрирани са четири разбити улични автомати за кафе

На 18.06.2021г. е прието заявление, че за времето от 11:00 часа на 17.06.21 г. до 08:00 часа на 18.06.21г., чрез разбиване на два катинара е отворен кафеавтомат на булевард "Цар Освободител" и е извършена кражба на монети на стойност 100 лева. По случая е образуван заявителски материал, съобщиха от МВР - Русе.

На 23.06.2021г. в 08:10 часа е получен сигнал, че е взломена вратата на кафе автомат на улица "Отец Паисий" в Русе и е извършена кражба на монетника с неустановена към момента парична сума. Щетите са в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23.06.2021г. в 11:00 часа е получен сигнал, че е взломена вратата на кафе автомат на улица "Църковна независимост " в Русе и е извършена кражба на монети на неустановена към момента стойност. Щетите са в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23.06.2021г. в 09:00 часа е получен сигнал, че е взломена вратата на кафе автомат на улица "Райко Даскалов " в Русе и е извършена кражба на монетника с неустановена към момента парична сума и касата на кафе автомата с неустановена към момента парична сума. Щетите са в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари