Мъск предлага платен абонамент на потребителите на X, за да получават рекламни приходи

0
При липса на такъв парите ще останат в сметките на собственика на платформата
При липса на такъв парите ще останат в сметките на собственика на платформата Снимка: Shutterstock

При липса на такъв парите ще останат в сметките на собственика на платформата

Правото на потребителите на социалната мрежа X (преди Twitter) за приходи от реклама ще се определя от наличието на платен абонамент X Blue, при липса на такъв парите ще останат в сметките на собственика на платформата, каза американският предприемач Илон Мъск. „За да имате право на дял от приходите от реклама, трябва да сте абонат на X Premium (Blue). В противен случай парите за реклама ще останат при X, ако не сте абонат на X Premium (Blue)“, пише Мъск на своята страница, предава БГНЕС.

Той добави, че абонаментът е достъпен за всички потребители. X през април тази година добави функция за монетизиране, която позволява на потребителите да печелят от съдържанието на техния канал чрез въвеждането на платен абонамент. Илон Мъск уточни, че потребителите ще могат да получават пари за своите текстове, снимки и видеоклипове, публикувани в платформата. Платеният абонамент X Blue позволява по-специално да се увеличи видимостта на акаунта и обхватът на публикуваните съобщения.

По-рано френската Национална комисия за изборно и политическо финансиране заяви, че платеният абонамент X Blue е нов метод за рекламиране на спонсорство, което от своя страна е забранено от един от членовете на френския избирателен кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари