Мъртво вълнение погълна 15-годишно момче в Крайморие

0
От няколко дни спасители призовават летовниците да са изключително внимателни, тъй като морето е бурно и има коварно мъртво вълнение
От няколко дни спасители призовават летовниците да са изключително внимателни, тъй като морето е бурно и има коварно мъртво вълнение

Дениз се удавил два дни преди рождения си ден

Мъртво вълнение погълна 15-годишно момче в Крайморие днес следобед, съобщи за "24 часа" говорителят на полицията Цветелина Рандева. Трагедията се разиграла около 14,40 ч. на неохраняема зона, близо до нос Кабата. Въпреки силното вълнение на морето Дениз от средецкото село Дебелт влязъл да се къпе, но мъртво течение го завлякло навътре и то не успяло да изплува.

След сигнал в полицията веднага са задействани Гранична полиция и Морска администрация, спасители от централната ивица опитали да извадят момчето, но когато го изтеглили на брега то вече било мъртво. Детето е издъхнало само два дни преди рождения си ден.  На 28 юли е трябвало да навърши 15 г. , разказаха запознати.

От няколко дни спасители призовават летовниците да са изключително внимателни, тъй като морето е бурно и има коварно мъртво вълнение. Въпреки предупрежденията им туристите масово пренебрегвали указанията и влизали сред огромните вълни с риск за живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари