Мартин Нотариуса давал 400 лева бакшиш

0
Мартин Божанов - Нотариуса бил изключително суетно конте
Мартин Божанов - Нотариуса бил изключително суетно конте

Мартин Божанов - Нотариуса бил изключително суетно конте

Показно разстреляният шеф на банда за имотни измами, рекет, сплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов - Нотариуса бил изключително суетно конте, разказват негови познати.

50-годишният мъж посещавал фризьор поне веднъж в седмицата и ходил два пъти на масаж на цялото тяло, пише България Днес.

Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му правят масаж на скалпа. Дори само за него Божанов плащал поне 400 лева отгоре бакшиш, когато успеел да посети любимата си масажистка. Той обичал да се облича и с маркови дрехи, но не набиващи се на очи, а доста по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с лукс ниво.

Според близките до Мартин Нотариуса той страдал от т.нар. Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал "плочки"-те си, като се хранел доста оскъдно. Негов пример бил Дейвид Бекъм. Британецът е символ на стила, харесван от много голяма част от днешните младежи, а 50-годишният мъж често обяснявал, че е млад по дух, на близките си.

Нотариусът обичал да твърди и че успешните хора непременно са слаби като физика, като така показват, че успяват да държат "контрола" на живота си. Вдъхвали сигурност.

Единственият проблем на Божанов бил, че страдал от кожно заболяване, което се причинявало от стрес. Често си поръчвал различни препарати от чужбина на името на близки жени до него от неудобство да използва собственото си име.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари