Мартин Карбовски претърпя инцидент в Панагюрище

0
Целият екип на Карбовски е нахапан от кучета
Целият екип на Карбовски е нахапан от кучета Снимка: Facebook

Целият екип на Карбовски е нахапан от кучета

Той сподели кадър с д-р Синиша Дукоски и обясни причината за посещението в местната болница. "Целият ни екип беше нахапан от кучета", обясни популярният журналист на последователите си в социалните мрежи. 

И допълва, че са забравили да платят за ваксината срещу тетанус, както и обещава да разкаже още за неприятната случка, която очевидно приема с широка усмивка. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Роси
    Карбовски е отвратителен . Преди време насаждаше омраза срещу невинните бездомни животинки. А иначе дай му да показва подбран боклук : циг@ни , престъпници и т.н. ГОСПОД да го накаже !
  • 1
    3
    РАЙ НА УС
    А, ама тоя на снимката мяза на Зеления, да не би Карбовски да го е срещнал в кабинета на доктора поставящ ваксини срещу бяс и тетанус? Или Зеления е получил докторска степен, като д-р Менгеле.
  • -3
    2
    Гост
    Да го бяха изяли тоя гнусен рушлямски БОКЛУК! Слава на нашите украински братя!
  • 1
    1
    123
    Г-н Карбовски, моля направете разследване за повсеместната корупция в общините, общинските приюти и фондациите грижещи се "за животните с любов". Усвояват се милиони, кучетата не се кастрират умишлено, а се прихвърлят с организиран превоз от село на село. Това става с ясното съзнание на кметовете, съветници и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари