Мартин Димитров: Три са въпросите, на които всеки български политик трябва да има отговор

0
Когато някой няма ясни, едносрични отговори на тези въпроси, той или говори глупости, или е на страната на агресора
Когато някой няма ясни, едносрични отговори на тези въпроси, той или говори глупости, или е на страната на агресора Снимка: Фейсбук

Три са въпросите, три са темите, по които всеки един български политик и всяка една политическа сила трябва да има категорична позиция:

1. Членството на България в ЕС и НАТО със свързаните с това права и отговорности;

2. Директна помощ с оръжия за Украйна;

3. Изгонването на Митрофанова.

Когато някой няма ясни, едносрични отговори на тези въпроси, той или говори глупости, или е на страната на агресора.

Няма как да си и на двете страни.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    русенец
    Прав си, но на тези въпроси трябва да отговори и всеки гражданин, защото поради ниското качество на вас, "политиците", народът е забит в тинята и се въвлича във всякакви игрички, които още повече го правят беден и обезверен. Та моите отговори са : Да на ЕС, категорично НЕ на НАТО, НИКАКВА ВОЕННА ПОМАЩ за Украйна, Ако ще гоним Митрофанова, то това трябва да е след като изгоним Херо ханъм. И още нещо, да се прецизира понятието "политик", защото ако четем биографията ти, то под политик трябва да се разбира човек, който никога не е работил, а се е занимавал с плямпане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари