Мартин Димитров: БНТ не е на страната на обществото

1
БНТ продължава да използва познатите похвати. Да дава репортаж от самото начало, когато хората се събират. И така да изглежда, че няма чак толкова много хора. Така "БНТ" отрази шествието субективно
БНТ продължава да използва познатите похвати. Да дава репортаж от самото начало, когато хората се събират. И така да изглежда, че няма чак толкова много хора. Така "БНТ" отрази шествието субективно Снимка: Фейсбук

Не може да поемаме повече този риск, обществената телевизия да не е на страната на обществото. И да не е категорично на страната на цивилизацията

Бяхме много хора. И знам, че бяхме много хора, защото днес виждам, че на шествието са били много мои познати и приятели, които дори не съм видял. А не съм ги видял, защото бяхме много хора. Ако бяхме малко, щях да видя много мои приятели и познати.

В същото време Българска национална телевизия. БНТ продължава да използва познатите похвати. Да дава репортаж от самото начало, когато хората се събират. И така да изглежда, че няма чак толкова много хора. Така "БНТ" отрази шествието субективно. А в късните новини дори не го отрази.

Вижте, ние може и да не сме в реална, но сме в откровена хибридна война. Именно руската пропаганда - целенасочена, продължителна и системна през последните години - е сред основните причини за социалния ни разлом, за поляризацията и за обществения ни разпад.

Ние видимо сме доста, доста пробити. И "БНТ" е едно от местата, където видимо много тече.

Не може да поемаме повече този риск, обществената телевизия да не е на страната на обществото. И да не е категорично на страната на цивилизацията.

Разкарайте го сега. Разкарайте Кошлуков сега. Не знам как, но го разкарайте. Не чакайте да му свършва мандата. Защото е опасно да остава.

Мартин Димитров

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Нели КОЛЕВА
    Г-не,не одобрявам изгарянето на който и да е флаг-това е връщане към Средновековието,когато са изгаряли инакомислещи.Вие сте си присвоили правото да ни налагате Вашето разбиране за света.Това ми напомня за годините преди 1990г..когато БКП ни налагаше тяхната линия.Светът отдавна е друг-разнолик и шарен.Честито Благовещение!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари