Мартенички с кауза помагат на бездомните котки

9
Утре започва благотворител базар в русенския екомузей
Утре започва благотворител базар в русенския екомузей

Утре започва благотворител базар в русенския екомузей

СНЦ „Германо-българска помощ за животните” и Регионален исторически музей – Русе организират за втора поредна година традиционния благотворителен базар на мартеници.

От 23 февруари от 1 март от 10:00 до 17:30 часа дарителите ще имат възможност да подкрепят каузата за кастрация на бездомни котки.

На щанда във фоайето на русенския екомузей с вход свободен ще бъдат изложени ръчно изработени от доброволците на сдружението мартенички, които са предназначени за малки и големи хора и домашни любимци, съобщават организаторите на инициативата.

Специално място тази година ще бъде отредено на мартеничките, сътворени и дарени за каузата от малките и големи посетители на Детски отдел на Регионална библиотека „Любен Каравелов“, както и от самите членове на екипа му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    15
    ВИЕТНАМЦКИ КАТУН
    Обицаме млади котенча и кучемча,особенну на жаррцица и шъш шладко кишел соуус. МММ коте, фкуушно.
  • 5
    14
    Сопата
    До 10-такива като теб трябва да се кастрират и със закон да им се забрани размножаването.Аман от кухи лейки с уклон на шизофрения!Животните му пречели,ами направи едно добро-отърви света от себе си!
  • -4
    13
    Да, 10
    Не е просто идиотизъм, а и наглост. Не само с котките и оная лудата вечер зад Театъра. Наглостта на повечето кучкари е пословична. Всяка сутрин например един млад, на вид уж интелигентен човек, разхожда два огромни песа в зелената площ пред Съда, като и псетата, и той самият тъпчат тревата и мърсят, естествено. Не съм видял някой да му направи забележка, а и смее ли. Кучкарите въздига псетата си на пиедестал и са убедени, че останалите хора трябва да се съобразяват с тях.
  • -5
    12
    до 10
    Доста често идиотизмът се бърка с хуманизма. Като ти харесват животни, гледай си ги в къщи. Свободно пуснати не трябва да има, освен, че цапат, разнасят и зарази.
  • -1
    11
    до 7
    Глупости! Приспиват всички животни, към които няма интерес. Май ти не си стъпвала там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари