Марсоходът "Curiosity" засне "ръката на марсианеца"

1

Доброволците-изследователи на снимките на НАСА обърнаха внимание на поредна снимка от повърхността на Марс.

В кадър, направен от марсохода Curiosity, изпълняващ мисия на Червената планета, попадна обект, който заинтригува любителите на извънземни теории, пише Блиц.

По мнението на ентусиастите, на изображението отчетливо се виждат пръстите на влечуго - обитател на Марс. Уфолозите са уверени, че "ръката на марсианеца" е попаднала в кадър случайно.

Също така, случайно графичните редактори на НАСА не са я забелязали и не са я премахнали от снимката.

Три пръста, добре различими в лявата част на снимката, контрастират с размит фон около "ноктите". Изследователите смятат, че пришълецът махал с ръка близо до камерата на Curiosity.

Освен това, според уфолозите фактът на "размитостта" указва на дейността на НАСА по "изчистването" на снимката от аномалии.

" На ръката, видима от лявата част на снимката лесно може да различите заострени нокти и палци. Интересно какво ще кажат от НАСА, когато видят този пришелец? Явно са отрязали кадъра, но не са го направили добре, защото са оставили палците на пришелеца", цитира изданието "Метро" думите на Скот Уоритг,  главен редактор на списание за НЛО. 

Отбелязва се, че снимката е направена още през декември 2012 г., но "ноктите на пришълеца от Марс" едва неотдавна бяха публикувани в мрежата.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари