Мародери вилнеят в русенската вилна зона на 9-и километър

0
Не е изключено крадците да са се установили в изоставена постройка в района
Не е изключено крадците да са се установили в изоставена постройка в района

Не е изключено крадците да са се установили в изоставена постройка в района

Мародери отново са се развихрили във вилната зона на 9-ти километър в местността Люляците край Русе. За това алармираха потърпевши собственици, предаде Русе Медиа. Хората споделят, че тази година по няколко пъти е имало посегателства, които са започнали от края на месец март.

Сега отново има разбити вили, като е взимано всичко и най-вече сечива. Жена се оплака, че са ѝ откраднати лозарски ножици, пръскачка и всякакви метални инструменти. Тършувано е на спокойствие, като извършителите са търсили дори в препаратите за пръскане на растенията за евентуално укрити там пари. Опитвали са и водата от тубите, с надеждата, че в тях има алкохол, след което, разочаровани, са ги изливали.

Хората не са подавали сигнали към полицията за последните набези, защото, по думите им, не очакват извършителите да бъдат установени и открити. Вилите, на които е било посегнато, се намират встрани от оживените места и са по-близо до горския масив. Не е изключено мародерите да са си направили „база“ в изоставена постройка в района, откъдето да „работят“ в околността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    092
    Има и десетина опоскани къщи и в село Церовец, но до момента няма резултат от работата на полицията!
  • 15
    8
    Въображения
    Въображения момчета, въображение трябва. На зле прикрито място оставете 30 литра дюлева ракия. Небрежна бележка - за сватбата на дъщерята. Третирайте ракията със селскостопански отрови. Нямат мирис, цвят и вкус. Никой не може да ви пипне законово! Във вашият имот си съхранявате каквото си искате! Да бе, пръскам срещу листни въшки.
  • 11
    7
    Да!
    Точно така! Ще ги изтровим гадовете!!!
  • 14
    6
    до 5
    Точно това си мислех! Като търсят ракия да им дадем да пият на воля метил. Още днес отивам да оставя на дядо ми на лозето една бутилка. Хем за почистване, хем за жадните орки.
  • 18
    5
    Фют
    Редовно в бутилка от водка наливам "водка" ама онази от метилов алкохол. През някой друг месец я оставям на масичката в бунгалото на лозенцето ми. Оставям я пълна към 2/3 , чашка до нея и недоядена салатка. Един вид - пийвал съм си и не съм прибрал. То бунгалото ми е от много време разбито и преровено, но любопитното е, че бутилката перманентно изчезваше няколко пъти. Последния път я намерих счупена на пода. Очевидно някой опечален роднина се е опитал да предпази бъдещ обирджия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари