Марк Рюте: Изпращаме изтребители Ф-35 в България

0
Изтребителите ще подават спешни предупреждения от България в отговор на руската заплаха
Изтребителите ще подават спешни предупреждения от България в отговор на руската заплаха Снимка: БГНЕС

Току-що решихме да осигурим изтребители Ф-35 за подаване на спешни предупреждения от България в отговор на руската заплаха

Това съобщи нидерландският премиер Марк Рюте на събитие, посветено на бъдещето на НАТО, предаде БТА

Трябва да поддържаме силата на алианса, в НАТО стоим като един. Днес е ясно, че имаме нужда от стабилен и обединен съюз, и отговорността за това е наша, добави той.

Трябва да започнем от това страните ни да бъдат силни и да споделят отговорността, да имат съответните въоръжени сили. Нидерландия приема сериозно това задължение, заяви Рюте.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който участва в срещата с включване онлайн от Брюксел, поздрави нидерландското правителство за подкрепата за силите на алианса за бързо реагиране. Той отбеляза, че Нидерландия вече участва в съвместните батальони на алианса в Литва. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    любопитен
    Аааа, Рюте, ти сети ли се, че има България. Защото когато беше въпрос за Шенген, винаги ни спираше и налагаше вето. Въпреки, че ние тука спирахме бежанците. Въпреки, че бяхме външна граница. А ти не, че не, ВЕТО. А сега ние ако наложим ВЕТО на твоите самолети? Поне да се беше извинил на българския народ! Не на премиера ни, с когото си хортувате и бръщолевите какво ли не, а на нас, обикновените българи. А на какво сме способни българите го доказахме в самото сърще на твоята държава, в Амстердам. За своята съобразителност, решителност и смелост един обикновен българин, един от многото от нас получи похвала от холандската полиция. Така, че г-н Рюте прочети холандските вестници, проучи що за народ сме българите и ни се извини. А тогава ние ще видим за твоите изтребители. И може би понеже сма по-възпитани и приемаме европейските ценности за единство в решителни моменти няма да им наложим ВЕТО.
  • 3
    2
    Ото фон Бисмарк:
    "Знам сто начина да изкарам мечката от бърлогата й, но нито един - да я накарам да се върне обратно!"
  • 3
    1
    генерал Войчех...
    Нарисувахте на стената една мечка и започнахте да крещите на англосаксонски колко е страшна.Тя не ви обръщаше внимание изобщо и кротко мижаше на припек.Но нещо взехте да я дразните и тя се понадигна и се готви да реве да ви сплаши.Не знам какво ще стане ако се разяри и ви погне през поляните.Всички хрътки,гончета,дакели,бигъли,дратхари и каракачанки ще се разбягат,ами после?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари