Мария Захарова: Западът отгледа "чудовището" Зеленски

2
За някои неща той толкова много си е повярвал, че е могъщ, че започва да ги уморява вече,  каза Захарова.
За някои неща той толкова много си е повярвал, че е могъщ, че започва да ги уморява вече, каза Захарова.

Според говорителя на руското външно министерство западните политици вече са уморени от Володимир Зеленски

Западните политици са уморени от украинския президент Владимир Зеленски, който започна да ги дразни като "чудовище", хапещо собствените си създатели. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в интервю с шегаджиите Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус), съобщава ТАСС, цитирана от Труд

"Всички на Запад вече са уморени от Зеленски. Казано по-просто, той вече ги е хванал, изморил ги е. Има хора, които са натрапчиви до зъбобол, само защото те принуждават да правиш нещо, да не забравяш по някаква тема Те (Западът - прим. ТАСС) имат различно отношение към него: разбират, че са създали чудовище, което понякога внимателно, понякога не толкова, започва да ги захапва, каза Захарова в интервю, публикувано от Вован и Лексус на Rutube.

Според нея Зеленски е вярвал, че Западът ще „отмени“ всеки човек, посочен от украинския президент. "Той започва в някакъв свой измислен свят да вгражда глобалния дневен ред. Сигурна съм, че той абсолютно си вярва, че управлява света“, отбелязва дипломатът.

"Тоест разбират, че са отгледали такова чудовище, което действа абсолютно в света на някакви свои видения. За някои неща той толкова много си е повярвал, че е могъщ, че започва да ги уморява вече“, в заключение каза Захарова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    1
    Мунчо
    А Елцин отгледа чудовището Путин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари