Мария Захарова: А може ли все още в България да се диша?

2
Говорителката на руското външно министерство с коментар след като БНР спря излъчването на интервюто на Елеонора Митрофанова
Говорителката на руското външно министерство с коментар след като БНР спря излъчването на интервюто на Елеонора Митрофанова Снимка: Facebook

Говорителката на руското външно министерство с коментар след като БНР спря излъчването на интервюто на Елеонора Митрофанова

След като от Програмния съвет на Българското национално радио тази сутрин е било спряно излъчването на записа на интервюто с посланик Елеонора Митрофанова последва реакция и от говорителката на руското външно министерство.

"БНР забрани излъчването на интервю с посланика на Русия Митрофанова. В България жените не трябва да дават интервюта и да преминават през въздушното пространство. А може ли все още в България да се диша?", написа Мария Захарова в профила си в "Телеграм".

В край на ноември на правителствен самолет на Русия бе забранено да премине над България, като според руското обяснение причината е, че на борда се намирала подложената на международни санкции Захарова, припомни Дневник. Самолетът с делегация начело с външния министър Сергей Лавров премина през Гърция и така се разбра, че Москва е потърсила разрешение за преминаване едновременно от двете държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    Хайку
    Захарова, за дишане - незнам, но че ще духате го знам със сигурност.
  • -6
    10
    Русафильчик такой
    Влиза един руснак в банката: "Искам да изтегля 10 милион рубли!" - "Чудесно господине, нов айфон ли ще си купувате?" - "Не, ще сменям тапетите вкъщи" хахахахахаххахаха
  • -5
    9
    Габровски вицове:
    Маша Захарова пита радио Ереван: -Колко трябва да пия, за да покаже дрегерът 1,6 ‰? Без да мисли много, Радиото отговаря: -Поне една седмица – нищо!
  • 4
    8
    до бончо-Bonkerzа
    Бончо, пак ли копи-пейст като за паметника на съветската армия, дето го нямало никъде?!?Тогава Тони Николов копна, днеска кого копна бе, всезнайко?!? :0 :) :)
  • -3
    7
    Флекса
    Тая лепиларка да не иска да диша от любимата и стока?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари