Мария Илиева ще пее на първия учебен ден в Русе

0
Мария Илиева ще плени гостите с безспорната си класа и неподражаем вокал
Мария Илиева ще плени гостите с безспорната си класа и неподражаем вокал

Една от най-добрите изпълнителки на българската поп музика – Мария Илиева, ще зарадва многобройните си русенски почитатели с концерт по случай първия учебен ден.

На 15-ти септември на Източен паркинг в Mall Rousse, след 19:00 часа ще прозвучат любимите на всички тийнейджъри “Видимо доволни” и “Така да е”, както и най-големите хитове от богатата кариера на звездата. Мария Илиева ще плени гостите с безспорната си класа и неподражаем вокал и издава, че е подготвила много изненади за феновете. Заедно с нея на сцената ще бъдат Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Mr Moon (програминг, перкусии).
А ето и какво казва Мария за гостуването си в Русе в първия ден от началото на учебната година: „Благодаря за поканата да съм на това страхотно място точно в този ден! Свързвам 15-ти септември със спомени за прекрасни емоции и срещи с приятели. Съветът ми към настоящите ученици е да се наслаждават на дните си в училище, защото един ден ще осъзнаят, че те са огромно богатство в живота на всеки!”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари