Мария даде 50 000 лева за бански!

0

Миньончето Мария вече е готова за летния сезон. Оборудвала е гардероба си с няколко бански костюма, както и всякакви допълнителни аксесоари, които придават завършен вид на една модна икона.

Запознати издадоха, че Мария е хвърлила близо 50 бона само за плажни принадлежности, с които ще се фука по тузарските плажове.Най-важното при избора на бански за певицата е да се виждат сочните й гърди, по които със сигурност ще точат лиги всички мъже на плажа. Вече се е снабдила с няколко подобни модела. Има и такива, които ще облича в по-късните следобедни часове, тъй като не са удобни за добиване на равномерен тен, пише За Жената.

„Те са за модно ревю по плажа” шегувала се Мара в един от магазините, където избирала маркови парцалки.

Все още със съпруга й Християн Гущеров не са планирали къде ще почиват. Мара твърди, че с него трудно човек може да си направи предварителни планове. Много пъти тръгват за една дестинация и в последния момент решават и отпътуват другаде. Естествено певицата няма проблем с това, тъй като финансите са от джоба на послушното мъжле.

Мария често демонстрира перфектната си фигура в своите видеоклипове

Всеизвестно е, че Хриси не пуска Мария да пее по кръчмите и в продължение на две години кракът й не бе стъпвал в задимените чалга клубове. От известно време обаче поема по 2-3 участия на месец за разнообразие. Това обаче е крайно недостатъчно сама да си позволи дори една баровска почивка, на каквито е свикнала покрай богатите си мъже.

Топлите месеци пък действат много любовно на Мария. Пред приятелки споделила, че жаждата й за секс се увеличава двойно през лятото. „Добре че Хриси ми угажда и в това, че не знам какво ще правя. Ходим на почивки и се скъсваме от любов” споделила заралийката през смях за интимните си подвизи.

Парите за почивки са от ексдепутатския син, но на Мария се пада тежката задача да приготвя не само нейния багаж, но и този на Гущеров и щерка си. Когато с тях пътуват майка й и сестра й, пак на Мария се пада честта да опакова куфарите, тъй като е най-подредена от цялото семейство.

Певицата е еталон за обличане и много нейни колежи въздишат по модните й приумици

Хриси се е научил много лошо - вечер, преди да си легне, като се съблича, хвърля дрехите си на земята, а домошарката Мария прибира и подрежда след него. Всяка сутрин задължително му приготвя тоалета за работния ден. За тази цел й се налага да става между 5 и 7 часа. Не ползва прислужници, а сама приготвя закуската на дъщеря си и я изпраща на училище. След това тръгва по задачи – тренировки, кафета с приятелки, срещи с композитори и режисьори. Разбира се, оставя си време за любимите масажи.

Това е времето и мястото, където забравя за всичко и всеки, отдава се на пълен релакс, без да мисли за заобикалящия я свят.

Изпълнителката на „Обичам да те режа” от тийнейджърските си години е свикнала да почива на тузарски места. Още си спомня първото море без родители, а с гадже – в Бодрум, Турция. След това бившият й съпруг Димитър Андонов я глезеше и често посещаваха Тайланд, Сен Тропе и други красиви кътчета. С последното си завоевание – синът на Добромир Гущеров,

Запознати твърдят, че Хриси глези Мария като принцеса. Често я изненадва със скъпи подаръци и почивки на отдалечени екзотични дестинации. Винаги с тях пътува и нейната дъщеря Марая, която Гущеров-младши е приел като свое дете. Иска да има свой наследник с Мария, но на този етап нещата им не се получават. Двамата обаче не издават дали има някакъв проблем, че това не се случва, или просто все още не са готови за тази сериозна крачка и не работят по въпроса.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари