Мария Бакалова влиза в ролята на Ивана Тръмп

0
Българката ще има водеща роля в биографичен филм за Доналд Тръмп
Българката ще има водеща роля в биографичен филм за Доналд Тръмп Снимка: Maria Bakalova / Facebook

Българката ще има водеща роля в биографичен филм за Доналд Тръмп

Актрисата Мария Бакалова ще има водеща роля в биографичен филм за бившия американски президент Доналд Тръмп, съобщава "Гардиън", пише "Дневник".

Заедно с родената в Румъния звезда от вселената на Marvel Себастиан Стан тя ще участва във филм на иранския режисьор Али Абаси, работата по който започва тази седмица.

Бакалова ще е първата жена на Тръмп - Иванка - а предишният президент на САЩ ще се играе от Себастиан Стан. През април бе съобщено и че двамата ще си партнират в нова шпионска комедия.

The Apprentice се описва като разказ за властта и амбицията в свят на поквара и измама. Действието се развива през 70-те и 80-те години на миналия век. Филмът проследява как Тръмп става имотен магнат и как се изграждат отношенията му с Рой Кон - адвокат със спорна репутация, превърнал се в негов ментор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Добър избор
    Същата тъпа и безлична и напълно лишена от одухотвореност физиономия като на оригинала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари