Манолова: Ще бъда безкомпромисна!

0
Всеки опит да бъде защитавано статуквото и лошите практики на частните съдебни изпълнители трябва да бъде публично заклеймен
Всеки опит да бъде защитавано статуквото и лошите практики на частните съдебни изпълнители трябва да бъде публично заклеймен Снимка: в. СЕГА

Според омбудсмана Мая Манолова всеки опит да бъде защитавано статуквото и лошите практики на частните съдебни изпълнители трябва да бъде публично заклеймен.

"Аз лично ще бъда безкомпромисна", каза в Кюстендил днес Манолова. Тя посочи, че законопроектите и кампанията, която води, са не само срещу произвола на частните съдебни изпълнители, но и на банките, различните финансови институции и монополни дружества, предаде БТА.

"Знам, че имам икономически силен и могъщ противник, но каузата ми е справедлива и сега е моментът тя да бъде решена", каза Манолова.

Тя разказа, че през миналата седмица е била в Ямбол, където няколко млади семейства се оплакали, че прибирайки се от чужбина в България, жилищата им били продадени от частен съдебен изпълнител заради неголеми задължения, без те да бъдат уведомени за това.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари